Over ons

Ontdek hoe Simon de Vogel Traiteur, met zijn rijke geschiedenis en ongeëvenaarde toewijding aan kwaliteit, is uitgegroeid tot het culinaire instituut dat het tot vandaag de dag is.

De Geschiedenis van Simon de Vogel Traiteur: Een Culinaire Erfenis Sinds 1979

Simon de Vogel

Al 45 jaar is Simon de Vogel een begrip op de Haagse Frederik Hendriklaan. Wat ooit begon als een bescheiden kaas- en wijnhuis, is uitgegroeid tot dé vertrouwde naam in de Haagse culinaire wereld. Na het overlijden van Simon nam de toenmalige bedrijfsleider, Sander Geenen, de leiding over en werd de trotse eigenaar van de bekendste traiteur van Den Haag. Zijn geheim? Goed luisteren naar de klanten, trouw blijven aan het concept maar ook meebewegen met nieuwe ontwikkelingen.

Verbouwing

Na een grootschalige verbouwing ligt het accent vooral op de open keuken, waar diverse koks dagelijks bezig zijn met het produceren van huisgemaakte gerechten. De zaak werd volledig verbouwd vanwege de groei van het assortiment kant-en-klaar gerechten. Mensen waarderen het dat alles dagelijks vers wordt bereid in de eigen keuken en dat er wordt ingespeeld op seizoensgebonden gerechten en weersomstandigheden.

Filofsofie

We zijn absoluut trouw gebleven aan de filosofie van Simon: mooie producten verkopen, mensen verwennen met luxe en gemak. Maar we zijn ook met de tijd meegegaan. Dat zie je aan het grote assortiment kant-en-klaar maaltijden, ruime openingstijden en de mogelijkheid om pasta en wijn thuisbezorgd te krijgen. We willen onze klanten blijven verrassen en hen tegemoetkomen in hun wensen. Daar genieten wij van!

Bewonder de transformatie van Simon de Vogel Traiteur door de slider van links naar rechts te bewegen

Eigenaar

Sander Geenen is met trots eigenaar van Simon de Vogel Traiteur sinds 2017.

Onder zijn leiding heeft de traiteur een nieuwe dynamiek gekregen, waarbij traditie en vernieuwing hand in hand gaan.

Met passie en toewijding waarborgt hij de kwaliteit en service waar Simon de Vogel om bekend staat.

De Frederik Hendriklaan

"De Fred" is één van de gezelligste en meest pittoreske winkelstraten van Nederland. Met zijn internationale allure herbergt deze straat tal van winkels die zijn uitgeroepen tot de beste in hun soort. Het is een levendige plek waar veel zelfstandige ondernemers innoveren in hun unieke zaken, naast gerenommeerde winkelketens. Kortom, een bezoek aan "De Fred" is meer dan de moeite waard!

Bovendien bevindt de straat zich in de nabijheid van diverse toeristische trekpleisters, waaronder het Museon, Madurodam en de boulevard van Scheveningen. Ook met het openbaar vervoer is Simon de Vogel uitstekend bereikbaar, waardoor het gemakkelijk is om ons te bezoeken en te genieten van al het lekkers dat wij te bieden hebben.
 
 
 
 
 
 

Contact

Frederik Hendriklaan 70

2582 BD Den Haag

T 070 354 4375

E [email protected]

Deze website maakt gebruik van cookies.

Begrepen