Proef onze heerlijke wijnen

Bij heerlijk eten hoort een uitstekende wijn! Bij ons vindt u de mooiste wijnen uit de Mediterrane landen, met een specialisatie in Italië, Frankrijk, Spanje en Portugal. Ook hebben we enkele topwijnen uit de rest van de wereld in ons assortiment. Laat ons u helpen om uw culinaire ervaring compleet te maken met onze zorgvuldig geselecteerde wijnen

Laat ons u verrassen met een perfect bijpassende wijn voor uw diner, borrel of elke andere gelegenheid! Met een mix van gerenommeerde merken en nieuwe ontdekkingen, streven wij ernaar om uw culinaire ervaring compleet te maken. En het beste van alles? We bezorgen graag uw wijnen bij u thuis!

Onze merken

Ontdek een uitgebreide selectie van gerenommeerde wijnmerken bij Simon de Vogel Traiteur. Van Baron de Ley tot Brolio, Laurent Perrier tot Miraval, MIP tot Gaja, en vele anderen, wij bieden een breed scala aan wijnen die zichzelf hebben bewezen en synoniem staan voor kwaliteit en continuïteit. Of u nu op zoek bent naar een volledige range van een bepaald merk of een specifieke selectie, wij hebben het voor u beschikbaar, direct uit onze winkel of op bestelling.

Horeca 

Of het nu die heerlijke wijn is die u geniet op het terras aan de haven, in dat gezellige restaurant hier op de Fred, of in de beste restaurants in het centrum, de kans is groot dat u dezelfde wijn bij ons kunt vinden. Zo kunt u thuis net zo van deze heerlijke wijnen genieten als wanneer u uit eten gaat! Aarzel niet om het ons te vragen, wij helpen u graag en gaan indien nodig voor u op zoek naar uw favoriete wijn.

Close Up of Hand Pouring Wine in Glass in a Luxurious Resort

Wijnproeverijen

Ontdek de wereld van wijn bij Simon de Vogel Traiteur, waar we heerlijke hapjes combineren met prachtige wijnen uit de meest gerenommeerde wijnlanden. U kunt zicht kosteloos inschrijven voor onze wijnproeverijen via onderstaande link.

Inschrijven
Port wine tasting in cellar restaurant

Contact

Frederik Hendriklaan 70

2582 BD Den Haag

T 070 354 4375

E [email protected]

Deze website maakt gebruik van cookies.

Begrepen