Traiteur

Onze specialiteit sinds 1979

Met decennia aan ervaring in de culinaire wereld, heeft Simon de Vogel Traiteur een bewezen staat van dienst als gerenommeerde traiteur.

Al jarenlang biedt Simon de Vogel Traiteur verse, gezonde en eenvoudig op te warmen maaltijden aan. Een groot deel van ons assortiment bestaat uit kant-en-klare maaltijden en maaltijdcomponenten, die direct klaar zijn om opgewarmd te worden en van te genieten.

Gerechten

Dagelijks bieden wij wisselende pasta's aan, zoals lasagne bolognese, lasagne met geitenkaas, carbonara, arrabiata, gorgonzola, en pasta New York met lamsgehakt. Daarnaast kunt u genieten van diverse stamppotten zoals andijviestamppot, bietenstamppot, preistamppot of zuurkoolstamppot, evenals ovenschotels en stoofschotels met lamsvlees of varkensvlees, en klassiekers zoals boeuf Bourguignon. Ook hebben wij een scala aan voorgerechten, bijgerechten, desserts en kazen om uw diner compleet te maken.

Signature dishes

Truffelravioli

Truffelravioli

Gegrilde kip

Gegrilde kip

Boerenbami

Boerenbami

Seizoensgebonden assortiment

Ontdek dagelijks nieuwe variatie in ons assortiment, waarbij we de gerechten aanpassen aan de omstandigheden. Bij warm weer kunt u genieten van verse maaltijdsalades, gazpacho en verfrissende gerechten. Op koude dagen serveren wij heerlijke stamppotten, stevige soepen en pasta's met romige sauzen. Er is voor elk seizoen en elke smaak iets te vinden bij Simon de Vogel Traiteur.

Winter naar de lente

Laat ons u verwarmen tijdens koude dagen met onze heerlijke stamppotten, stevige soepen en pasta's met romige sauzen. In de winter kunt u genieten van traditionele gerechten zoals rookworsten, boerenkool, zuurkool en onze beroemde erwtensoep. En zodra de lente aanbreekt, verwelkomen we u graag met verse seizoensproducten zoals rabarber, venkel, raapstelen en natuurlijk asperges.

Zomer naar de herfst


Laat ons de zomer op smaak brengen met een verscheidenheid aan salades, seizoensgroenten en alle benodigdheden voor uw barbecue of buitenkeuken. En terwijl u geniet van de warme zomerdagen, liggen de pompoenen al klaar voor heerlijke soepen, ravioli en ovenschotels wanneer de herfst nadert

Elk seizoen brengt zijn eigen specialiteiten met zich mee. Dit houdt Simon de Vogel Traiteur lekker afwisselend en interessant, niet alleen voor elk seizoen, maar dit doen we eigelijk iedere dag!

Contact

Frederik Hendriklaan 70

2582 BD Den Haag

T 070 354 4375

E [email protected]

Deze website maakt gebruik van cookies.

Begrepen